

Oduman Basic Plus Seramik lüle
Ürün kodu: CBB-P-2-MAVI
- Kart / Liste Fiyatı
- 699,00 TL
- Havale / EFT Fiyatı (%5 indirimli)
- 664,05 TL
- Taksit Seçeneği
- Peşin fiyatına 3 taksit
KDV dahil
Ürün Açıklaması
Oduman Basic Plus Seramik Lüle – Şerbet Akıtmayan Tasarım ve Dengeli Isı Dağılımı
Oduman’ın kaliteli seramik malzemeden ürettiği nargile lülesi, şerbeti haznesinde tutarak temiz ve aroması yüksek bir içim deneyimi sunar. Phunnel tasarımı ve ısıyı eşit yayan seramik gövdesi sayesinde nargilenin yanmasını engeller, seans boyunca lezzetin korunmasını sağlar.
Şerbet Akıtmayan Phunnel Tasarım: Ortasındaki tek delikli baca yapısı sayesinde şerbet nargile serine veya suyuna akmaz. Hem nargile takımınız temiz kalır hem de aroma lüle içinde hapsolarak daha uzun süre lezzet verir.
Dengeli Isı Dağılımı: Kaliteli seramik malzeme, közün ısısını hazneye homojen yayar. Tütünün alttan ve üstten dengeli pişmesini sağlayarak acılaşmayı önler.
Koku Tutmaz ve Kolay Yıkanır: Sırlı seramik yüzeyi sayesinde aroma ve tat tutmaz. Suyla kolayca yıkanarak temizlenir, böylece farklı tütün tatları birbirine karışmaz.
Oduman Ignis ile Tam Performans: Oduman Ignis başta olmak üzere standart metal ısı yönetim aparatlarıyla (HMD/közlük) birebir uyumlu ağız yapısına sahiptir; közün kaymasını önler ve yüksek duman performansı sağlar.
Silikon Conta ile Sızdırmaz Montaj: Yanında gelen uyumlu silikon conta sayesinde nargile gövdesine sıkıca oturur, hava kaçırmaz ve oynama yapmaz.
Teknik Özellikler
Malzeme: 1. Sınıf Seramik
Lüle Tipi: Phunnel (Ortadan tek delikli)
Bağlantı Türü: Dişi lüle
Aroma Tutma: Yıkanabilir, koku ve tat tutmaz
Közlük Uyumu: Oduman Ignis ve standart HMD (metal közlük) sistemleri
Sızdırmazlık: Silikon conta dahil
Paket İçeriği
1 Adet Oduman Seramik Dişi Phunnel Lüle
1 Adet Uyumlu Silikon Lüle Contası
Birlikte İyi Gider
Seçilenler birlikte, KDV dahil. Kargo ve indirimler sepette hesaplanır.









